Matti Kari (ehdokasnumerolla 4) Nurmijärven kirkkovaltuustoon!

Olen 37-vuotias teologian ylioppilas Röykästä ja ehdolla Vihreät-listalta Nurmijärven kirkkovaltuustoon. Ehdokasnumeroni on neljä eli 4! Mielestäni kirkon tärkein tehtävä paikallisessa seurakunnassa on diakoniatyö, siis heikoimmassa asemassa olevien auttaminen. Kun hyvinvointivaltio pettää, on seurakunnan tultava hätiin!

Kristillisen avioliittokäsityksen ytimessä ei tulkintani mukaan ole lisääntyminen vaan rakkaus. Rakkaus kuuluu kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta, joten kirkon tulee vihkiä myös samaa sukupuolta olevia pareja.

Teologian opintojen lisäksi päiviini kuluvat arki ja juhla Helena-avopuolison (ja Maisa-koiran) kanssa, musisointi Hammond-urkujen, basson tai studiolaitteiden äärellä ja sään salliessa purjehtiminen vanhalla puisella purjeveneellä ympäri Itämerta. Elätän itseni korjaamalla vanhoja sähköisiä soittimia ja jeesaamalla satunnaisia hyvällä asialla olevia startup-yrityksiä. Yritän myös olla kovinkin hauska ja nokkela ja epäonnistun siinä aika usein, kuten juuri nyt.

Uskon, että aiempi urani yrittäjänä (mm. IRC-Galleria, Pieni piiri, Minduu) on kartuttanut minulle sellaista osaamista ja verkostoja, joista olisi hyötyä myös seurakunnan luottamustoimessa. Muutos on täällä ihmisten maailmassa aina läsnä ja minulle se on ensisijaisesti mahdollisuus, ei uhka. Pysyvää on sen sijaan se, mitä emme voi tieteen keinoin ymmärtää - ja siksi kirkolla on paikkansa myös 2020-luvulla!

Haluatko tietää meikäläisestä lisää? Tule juttelemaan! Olen tavattavissa kasvotusten (ainakin) Klaukkalan syysmarkkinoilla 28.10.2018. Tai laita sähköpostia osoitteeseen maza@maza.fi tai Facebookissa.

Tutustu vaalikonevastauksiini
Katso LinkedIn-profiilini