Matti Kari Osakeyhtiö

Leslien huoltopaketit

Vahvistin- ja jakosuodinremontti ("rebuild")
Leslie 22/47/51/122/147/251

Eikö Lesliestäsi irtoa tarpeeksi mekkalaa? Huriseeko se? Kuuluuko pauketta, kun nopeuden vaihtaa? Onko soundi tumppu?

Leslien vahvistimet päätyvät korjauksen asemasta nykyisin usein perushuoltoon. Joissakin tapauksissa voi olla myös perusteltua muuttaa Leslien kytkentä mallista toiseen, usein 251:stä tehdään 122 tai 147.

Hinta sisältää kaikkien Leslien passiivikomponenttien, siis kondensaattorien ja vastusten uusimisen vahvistimesta sekä jakosuotimesta. Käytän vain erittäin korkealaatuisia komponentteja.

Huollon jälkeen Leslien vahvistin toimii kuin uusi!

Hintaan ei kuulu mahdollinen puolijohderele (+130 €), putket (katsotaan tapauskohtaisesti) eivätkä mahdolliset toimituskulut.

Huoltopaketin hinta 300 € + alv, yht. 372 €.

Moottoriremontti
Kaikki Leslie-mallit

Leslien moottorit tulisi öljytä vuosittain, mutta käytännössä useat Suomessa käytössä olevat Lepat ovat olleet vuosikausia vailla kunnollista voitelua ja puhdistamista. Pidemmän päälle tämä saattaa vaurioittaa moottoreiden laakereita, joka puolestaan aiheuttaa ylimääräistä mekaanista meteliä tai saattaa estää nopeudenvaihdon toimimisen luotettavasti (huom. tälle voi olla myös muita syitä!). Voi myös olla, että Leslie ei pyöri hitaalla nopeudella ollenkaan tai huonosti.

Hinta sisältää Leslien moottoreiden täydellisen, purkamisen, puhdistamisen, öljyämisen, kasaamisen ja säätämisen tehtaan ohjeiden mukaisesti. Lisäksi tarvittaessa vaihdetaan O-renkaat ja nopeudenvaihtoon liittyvät jouset.

Huoltopaketin hinta 150 € + alv, yht. 186 €.